De praktijk is het bewijs!

in heel Nederland topkuilen van Stacey

Onderzoekscijfers geven een betrouwbaar beeld van de potentie van een maisras. Praktijkervaringen op duizenden hectares in heel Nederland zijn minstens even waardevol! In 2017 hebben maistelers vele LG Stacey maiskuilen aangelegd met een super voederwaarde, zo toont de steekproef van 25 puur Stacey kuilen.

Bekijk een kuilanalyse >>

0%
drogestof
0
VEM / kg ds
0
zetmeel
0%
NDF-verteerbaarheid

Direct meer informatie?

Stacey staat op de Aanbevelende Rassenlijst 2018 met super cijfers, dus de vraag naar dit ras is groot. Neem contact met uw adviseur op voor meer informatie en bestellen.

De officiële cijfers spreken voor zich

Stacey staat met topcijfers op de Aanbevelende Rassenlijst 2018

Zoals elk kwaliteitsras voor de Nederlandse markt, is Stacey uitgebreid beproefd in het PPO rassenonderzoek voor de Aanbevelende Rassenlijst snijmais van CSAR. De cijfers die Stacey hier scoort zijn indrukwekkend.

Waar kan ik Stacey bestellen?

Stacey is exclusief verkrijgbaar bij de partnerbedrijven binnen Groeipartners: een samenwerkingsverband van vooruitstrevende toeleveranciers in de Nederlandse landbouwsector. Neem contact met de adviseur in uw regio voor meer informatie en bestellen.

Bestel Stacey online!

Zo bent u verzekerd van zaaizaad van dit nieuwe topras

bestellen

Exclusief bij Groeipartners

GroeiPartners is een samenwerkingsverband van vooruitstrevende toeleveranciers in de Nederlandse landbouwsector. Iedere partner heeft een specialisatie aangaande de landbouwproducten en beschikt over een team deskundigen.

lees meer

Een ras van LG

Stacey is een ras uit het kweekprogramma van LG, marktleider in snijmaïsrassen in Europa met als enige een echt kweekprogramma in Nederland. Hier komen elk jaar diverse nieuwe toprassen uit voort die uitblinken in voederwaardeopbrengst en oogstzekerheid.

lees meer